A választás tétje, hogy békepárti politikusok kerüljenek az országok és Brüsszel élére is

Menczer Tamás szerint létfontosságú választás lesz.

2024. 04. 24. 19:56
Budapest, 2024. április 15.
Menczer Tamás, a Fidesz képviselõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. április 15-én.
MTI/Bruzák Noémi
Forrás: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közösségünk erős és egységes, senki nem tudta megbontani a Fidesz és a KDNP közösségét, ott állnak az emberek mögöttünk – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint ez az elmúlt 13-14 év eredményei miatt van, illetve azért, mert a kormány a válságokra helyes válaszokat adott.

A leggyorsabban béke, biztonság, harc az LMBTQ-őrület ellen, családok támogatása, idősek megbecsülése, fiatalok támogatása, munkahelyek létrehozása, megőrzése, energiabiztonság – sorolta azokat a  válaszokat és intézkedéseket amiket a kormány képvisel.

Tehát megvannak az eredményeink.

 – hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: Az emberek támogatása az nem csak úgy van. Az eredményeink miatt támogatnak bennünket.

Most mindenki látja, hogy ez a választás – persze az eddigiek is fontosak voltak –, de még ezeknél is fontosabb, sorsdöntő létfontosságú választás lesz. 

Ilyen választás előtt még nem álltunk, hiszen a harmadik világháború kockázata soha nem volt akkora, mint napjainkban.

 – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Hozzátette: a NATO, a világ legerősebb katonai szövetsége és Oroszország konfliktusának kockázata napról napra nő.

Ilyenkor kellenek csak igazán a békepárti vezetők az országok élére és Brüsszelbe is, ez a választás tétje, a választás legfontosabb tétje – mutatott rá Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.